Oddelek za zgodovino

Razpis za Erasmus+ študij v tujini 2023-24: oddelčne informacije

Pozdravljene, pozdravljeni,

 

kot veste, je objavljen Erasmus+ razpis za študijske izmenjave 2023-24: https://www.ff.uni-lj.si/studij/mednarodna-pisarna/erasmus.

 

Rok za prijavo preko VISa IN oddajo prijave s prilogami po e-pošti oddelčnemu koordinatorju (dr. Zwitter) je četrtek, 19. 1. 2023. S tem, da najdete pravo ustanovo, je nekaj dela, zato začnite pravočasno!

Mnogo nasvetov je na oddelčni spletni strani, v zavihku Študij v tujini (https://zgodovina.ff.uni-lj.si/studij-v-tujini-1), in sicer v razdelku »Erasmus+ študij« (tu so mdr. objavljena merila Oddelka za zgodovino za ocenjevanje vlog: https://zgodovina.ff.uni-lj.si/sites/default/files/documents/merila_za_izbor_kandidatov_erasmus_odd_za_zg%20%281%29.pdf – preberite jih vnaprej in prijavo napišite tako, da boste v skladu s temi pravili prejeli čim več (ali vsaj dovolj) točk). Nujno podrobno preberite tudi datoteko Priprava na Erasmus+ študij v tujini (https://zgodovina.ff.uni-lj.si/sites/default/files/documents/221202_Priprava%20%C5%A1tudij%20v%20tujini%20-%20Oddelek%20za%20zgodovino.pdf).

 

Mednarodna pisarna FF UL pripravlja tudi informativni dan za zainteresirane študentke in študente. Potekal bo v četrtek, 15. 12. 2022, preko ZOOM, s pričetkom ob 13 uri. Informativni dan bo potekal na povezavi:   https://uni-lj-si.zoom.us/j/97349979783, možen pa bo ogled tudi preko FB live profila FF Mednarodne pisarne. Študentke in študentje, ki se želite prijaviti na razpis, se informativnega dne zanesljivo udeležite ali pa si oglejte njegov posnetek, ki bo po dogodku na voljo pozneje na spletni strani Mednarodne pisarne FF UL.

Udeležba 15. 12. ob 13. uri vam omogoča najbolj enostavno zastavljanje vprašanj.

Po tem, ko ste prebrali predstavitev študija v tujini in se udeležili informativnega dne ali si ogledali njegov posnetek, je za dodatna vprašanja na voljo dr. Zwitter kot oddelčni koordinator.

 

Obvestila

Oddelek za geografijo

Začetek obveznosti v letnem semestru 2022/23 (BlažR)

Oddelek za klasično filologijo

Urnik Tedna odprtih vrat predavalnic Filozofske fakultete

Oddelek za umetnostno zgodovino

Poziv za oddajo prispevkov za revijo Fotoantika

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Teden odprtih vrat na Oddelku za anglistiko in amerikanistiko

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Teden odprtih vrat predavalnic Filozofske fakultete

Oddelek za filozofijo

Obvestilo_tajništvo

Oddelek za geografijo

Informativni dnevi 2023

Oddelek za zgodovino

Razpis za mednarodne Študentske individualne raziskovalne projekte

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, Mednarodna pisarna

Razpis ŠIRP - Študentski individualni raziskovalni projekt (na članicah zveze EUTOPIA)

Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

Stipendien des Freistaates Bayern für Deutsch-Sommerkurse in Bayern 2023