Oddelek za umetnostno zgodovino

Informativni dan za 2. stopnjo v ponedeljek, 3. 6. 2024 ob 10h v 343

Vsi, ki razmišljate o vpisu na 2. stopnjo, ste lepo vabljeni na informativni dan, ki bo na Oddelku za umetnostno zgodovino potekal 3. 6. ob 10h v predavalnici 343.

Posredujemo dodatna navodila, ki so objavljena tudi na spletnih straneh fakultete:

Informativni dnevi za vpis na magistrske študijske programe (2. stopnja) bodo potekali 3. 6. 2024 med 10.00 in 16.00 uro. Razpored je objavljen tukaj. Na posameznih oddelkih Filozofske fakultete bodo najprej predstavljene vsebine študijskih programov, ki jih oddelki izvajajo.

Ob 14.00 uri vas vabimo na skupni del predstavitve (glej razpored v prejšnjem odstavku)ki je namenjen seznanitvi s postopki in roki za prijavo na razpis ter drugimi pomembnimi splošnimi informacijami.

  •  
  • RAZPIS ZA VPIS v magistrske študijske programe, kjer so navedeni pogoji za prijavo na posamezen program, roki za prijavo ter razpisana vpisna mesta (z vključeno spodnjo mejo vpisanih študentov, ki je pogoj za izvedbo študijskega programa) za vse študijske programe vseh oddelkov Filozofske fakultete je objavljen tukaj.

Vse ostale informacije v zvezi s sprejemnim postopkom (razpis za vpis, roki za prijavo, število razpisanih mest, šolnina, pogoji za vpis in merila za izbiro, priznavanje v tujini pridobljene izobrazbe, diferencialni izpiti ipd.) lahko najdete tukaj.

  • ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA V ZVEZI S SPREJEMOM NA ŠTUDIJ

Odgovori na pogosta vprašanja so objavljeni tukaj.

Vabljeni!

Obvestila

Oddelek za klasično filologijo

Oddelčna strokovna služba in knjižnica 24. in 25. julija 2024

Oddelek za sociologijo

Sprememba GU Nina Cvar

Oddelek za zgodovino

Obvestilo - strokovna služba oddelka

Oddelek za prevajalstvo

Uradne ure strokovne službe Odd. za prevajalstvo (22. 7. – 26. 7. 2024)

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo

Strokovna služba oddelka – uradne ure (22.–26. 7. 2024)