Znanstvenoraziskovalni inštitut

Delavnica v okviru mentorske pobude ERC (1. in 2. 12. 2023)

Organizirana bo delavnica v okviru mentorske pobude ERC. Delavnice so namenjene raziskovalcem s področij zgodovine, antropologije, politologije, sociologije, znanstvenih in tehnoloških študij ter kulturnih in literarnih študij iz srednje, vzhodne in jugovzhodne Evrope, ki nameravajo zaprositi za štipendije ERC za začetek in utrjevanje kariere. Cilj je majhni skupini prosilcev individualno svetovati glede razvoja znanstvene vsebine njihovih projektov z intenzivno razpravo z uveljavljenimi znanstveniki, ki so bili člani ocenjevalnih komisij ERC ali so sami prejeli nepovratna sredstva ERC in bodo delovali kot mentorji. Delavnice pobude se osredotočajo izključno na zasnovo in oblikovanje akademskih raziskovalnih projektov in naj bi dopolnile delo nacionalnih kontaktnih točk za program ERC.

Naslednja delavnica bo potekala na daljavo 1. in 2. decembra 2023. Udeležba je brezplačna, jezik delavnice je angleščina.

Ker je število mest omejeno, prijave pošljite čim prej, najpozneje pa do 13. oktobra 2023. Naslednja delavnica je predvidena naslednje leto.

Podrobne informacije najdete na spletni strani razpisatelja.

Obvestila

Oddelek za sociologijo

Sprememba GU Nina Cvar

Oddelek za zgodovino

Obvestilo - strokovna služba oddelka

Oddelek za prevajalstvo

Uradne ure strokovne službe Odd. za prevajalstvo (22. 7. – 26. 7. 2024)

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo

Strokovna služba oddelka – uradne ure (22.–26. 7. 2024)

Uradne ure - strokovna služba Oddelka za sociologijo 15. 7. - 19. 7. 2024)