Oddelek za slovenistiko

Pogovor o študiju slovenistike

V torek, 9. marca 2021, bo ob 18.00 v spletnem okolju Zoom potekal pogovor o študiju slovenistike 1. in 2. stopnje enopredmetnih in dvopredmetnih (pedagoških in nepedagoških) študijskih programov.

Posvet, ki ga bomo sooblikovali študentke in študenti skupaj s profesorji in profesoricami, bo vodila predstojnica oddelka red. prof. dr. Mateja Pezdirc Bartol. Pogovor je namenjen skupnemu načrtovanju izvedljivih sprememb slovenističnih študijskih programov in razpravi o obstoječih predlogih za spremembe. Po uvodni besedi predstojnice in članov oddelčne komisije za kakovost bomo razpravljali o kakovosti študija in skušali razrešiti nekatera ponavljajoča se pereča vprašanja. Letos bosta zaradi trenutne epidemiološke situacije v ospredju temi opravljanja izpitov na daljavo in študija na daljavo nasploh.

Pogovor bo potekal v sproščenem ozračju, saj si profesorice in profesorji želijo pridobiti mnenje študentov in študentk in predvsem njihove ideje, ki bi lahko pripomogle k izboljšavam študija slovenistike. Zaželena so kakršna koli opažanja glede študija slovenistike, morebitne izboljšave, izpostavitev problematik ipd. Zbiramo jih tule:

Povezava do dogodka

Meeting ID: 910 5625 6265

Passcode: 293708

Notices

Change of Office Hours Jelena Filipović

Faculty of Arts

Participate in the student essay contest

Faculty of Arts

Participate in the student essay contest

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Nike Kocijančič Pokorn

Department of Philosophy

Change of Office Hours Ela Taniguchi